Freshman observing butterflies
Bell Schedules » B-Day Schedule

B-Day Schedule

B-Day Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
SST 8:10 AM 9:45 AM 95 min
Period 2 9:50 AM 11:25 AM 95 min
Period 4 11:30 AM 1:40 PM 130 min
1st Lunch 11:25 AM 11:55 AM 30 min
2nd Lunch 12:00 PM 12:30 PM 30 min
3rd Lunch 12:35 PM 1:05 PM 30 min
4th Lunch 1:10 PM 1:40 PM 30 min
Period 6 1:45 PM 3:20 PM 95 min